Очікувані новинки смартфонів 2017

в избранное

27 Января 2017 телефоны 0 комметариев

Будувати прогнози щодо того, яким буде ринок смартфонів у новому 2017 році – справа дуже цікава. З одного боку, більшість виробників вже анонсували новинки, які були представлені на виставці CES -2017, що відбулась на початку січня в США і здивувала дуже цікавими гаджетами. А з іншого боку – презентація найцікавіших новинок була залишена лідерами ринку на середину і кінець року, щоб всі поціновувачі стильних гаджетів з нетерпінням очікували їх виходу. В будь-якому випадку 2017 рік зможе здивувати навіть примхливохо покупця. Технологіїї не стоять на місці, та кожен виробник прагне здивувати не тільки надтехнологічними розробками, але й привабливими цінами на них. Дива для нас стають все ближче і ближче. Так розглянемо детальніше, що вони нам підготували.

Нагадаємо всім прихильникам продукції Apple, що в 2017 році компанія святкує дуже важливу дату – 10 років з моменту виходу першого iPhone. Саме тому поки тримається в таємниці, вихід якої саме новинки буде приурочений до цього ювілею - iPhone 7S чи iPhone 8. Купити смартфон i дiзнатися ціни смартфонів в інтернет-магазині можно вже зараз. А наразі це найочікуваніші новинки смартфонів 2017 року.

Минулий рік став одним із найневдаліших в історії Samsung, так як після цілої серії вибухів моделі смартфону Note 7 було прийняте рішення повернути на склад всю партію. Тепер очікуваними новинками 2017 року стануть смартфони S8 і S8 Edge – цікаві, яскраві і функціональні. Не є секретом, що компанія Samsung завжди робить ставку на якість фото у своїх смартфонах, підкреслюючи цим своє бажання йти на крок вперед конкурентів. Тому новинка отримає подвійну камеру, яка по якості вже заявлена як прямий конкурент «дзеркалкам» і OS Android 7.0.

Пройшли ті часи, коли кожного року на ринок фінська компанія анонсувала яскраві новинки, і коли почали з’являтися перші смартфони, Nokia шкидко поступилась лідерством. Але наразі компанія знову активно завойовує ринок, і анонсувала вже очікувані новинки смартфонів 2017 року. Нові моделі отримають екрани на 5 і 5.5 дюймів, і будуть працювати на базі Android 7.0. Останній факт пов’язаний з відказом компанії від використання OS Windows Phone в минулому році. Крім цього, новинки отримають екран на 5.2 дюйма, а також камери на 8 і 13 Мп. Щодо цінової категорії, то вона вже не є секретом – анонсовані смартфони серії Nokia D1C будуть коштувати від 150$ до 200$, тобто вони заявлені в середньому ціновому сегменті.

Крім новинок смартфонів, в 2017 році також вийшло багато цікавих моделей корисної електроніки для дому. Ціни на телевізори можна дивитись тут – найцікавіші моделі на даний час.