Canon представляє DSLR-камеру початкового рівня

в избранное

24 Марта 2016 фотоаппараты 0 комметариев

Майже нещодавно відбулася презентація новітньої DSLR-камери початкового рівня, яку на огляд споживачів представила всесвітньо відома корпорація Canon під маркою EOS 1300D. Найбільш вражаючими стали її дизайн та сенсор 18 МП. А придбати її можна на http://euro-technika.com.ua/.

Щодо внутрішньої платформи, камера оснащена новим процесором DIGIC 4 та матрицею 18 МП стандарту APS-C, сумісною с більшістю існуючих сьогодні об’єктивів формату EF. До того же, як заявляє сам розробник, нова камера стане універсальним DSLR-приладом з багатьма можливостями.

Треба окремо відмітити спеціальний режим Intelligent Mode, який розрахований на те, щоб фотограф міг зафіксувати наймаліші деталі або рухомий об’єкт. Сенс у цьому є. Камера у режимі Food Mode може знімати 3 кадри за секунду, після чого можна буде добавити спеціальні ефекти, скажімо, Toy або Fish Eye.

Також новий пристрій дозволяє використовувати спеціальні режими, які розширюють обрії творчого підходу до зйомки, налаштовувати діафрагму, параметри світлочутливості ISO від 400 до 1600 одиниць з можливістю розширення до ISO 12800.

Але і це ще не все. Не дивлячись на те, що нова камера відноситься до початкового рівню, вона дає кожному її власнику неабиякі можливості зйомки з використанням стандарту зображення Full HD. Тут певно треба звернути увагу на одну цікаву річ – спеціальний режим Video Snapshot, який дозволяє записувати коротку серію кліпів, а потім об’єднувати їх у швидку послідовність зображень цілком в автоматичному режимі.

До того ж новинка має повноцінну підтримку бездротової передачі даних NFC, а також може використовувати вбудований Wi-Fi-адаптер, що відправити фото чи відео своїм друзям, або поділитися своїми творчими роботами в соціальних мережах. Більш того, камера є повністю сумісною з Android-девайсами, а при наявності активованої програми Canon Connect навіть здійснювати зйомку в режимі віддаленого доступу.

Щодо програмного забезпечення, камера має цікавий сервіс, який може передавати відзнятий матеріал у так звані «хмарні сховища», а також створювати в них цілі галереї із своїх робіт. Залишається відмітити, що камеру можна приєднати до спеціалізованого пристрою Connect Station CS100 з метою збереження фотографій та відео на ньому, щоб не використовувати внутрішню пам’ять, або для обміну ними з власниками аналогічних гаджетів.